top of page

NOVOSTI

DIMENZIJE MARKETINGA i USPJEŠNO KOMUNICIRANJE ( Velike ideje kroz prostor i vrijeme)

IPPO  i SYNCRO - Trening Centar specijaliziran za pronalaženje izvrsnosti u privatnom i profesionalnom životu pojedinaca uvode vas u marketing proizvoda i usluga te uspješnog komuniciranja . Otkriti ćete kako utvrditi  koje su stvarne potrebe vaših korisnika, tko su oni, te ćete naučiti kako predstaviti sebe i svoj biznis u 30 sekundi potencijalnom ulagaču .  Kako to ostvariti? Slijedite 5 dimenzija

 

Gost poduzetnik: Maja Mesić - dizajnerica i poduzetnica koja je za svoj rad nagrađena brojnim nagradama, između ostalih i prestižnom Red Dot

Saznali ste tko su stvarno vaši potencijalni kupci ili korisnici. Znate i njhove stvarne potrebe!? 

Super, ali nije još sve gotovo; za vaše proizvode ili usluge treba saznati široka publika, a morati ćete komununicirati i sa javnom upravom.

Kako i koja su vaša prava? Saznajte na 3. PODUZETNIČKOJ ŠPICI 

PO ČEMU JE NAŠE DOGAĐANJE POSEBNO

NOVOSTI

PREDAVAČI

Vijesti, natječaji i zanimljivosti iz svijeta poduzetništva

IPPO  - Institut za promociju poduzetništva na svojim web stranicama pruža inforamcije o svim najnovim nacionalnim i međunarodnim natječajima iz svijeta financiranja i ostalih natječajima.

 

Svojim članovima  pružamo dodatne savjetodavne usluge vezane  u poduzetništvo, pravne savjete i javnu upravu, povezivanje sa poduzetnicima i investitorima, internacionalnim trgovinskim komorama.

Za članove IPPA svaka 3. ŠPICA po odabiru je besplatna.

Poduzetništvo u kulturi

IPPO potiče poduzetništvo u kulturi na način da kulturnim organizacijama pomaže pri pronalaženju izvora finaciranja za njihove projekte i praktičnoj prijavi na otvorene natječaje. 

 

Samostalnim umjetnicima omogućavamo da članstvom u IPPO ne moraju brinuti za svoje projekte (  izvori financiranja, natječaji, gostovanja. ) Obzirom da poduzetnici koji prate IPPO dolaze iz raznih sektora stvaramo novo tržište za plasman vaših djela.

 

Please reload

SPONZORI

SVRHA PROJEKTA

Ovim projektom IPPO nastavlja promovirati održivo poduzetničko poslovanje i kvalitetno poslovno okruženje.

​GLAVNI CILJ projekta je pravodobna i kvalitetna informacija, povezivanje poduzetnika i stručnjaka, regionalni razvitak i razvoj poduzetništva.

​CILJNA SKUPINA

mikro i malo poduzetništvo

 

PREDAVAČI

Poslovni savjetnici, stručnjaci, predstavnici ambasada, strani investitori, državna uprava

 

PODUZETNIČKA ŠPICA održava se 1x mjesečno svake druge subote u mjesecu , dok će svaka 3 mjeseca biti održano neobavezno druženje ( grupa podrške) uz presjek tema koje su se obrađivale u prethodnom razdoblju  sa naglaskom na aktualna događanja i buduće trendove.

 

3. PODUZETNIČKA ŠPICA

14. lipnja 2014

od 11:00 - 14:00

14

U Muzeju Ferdinand Budicki 

Ljudevita Posavskog 48, Zagreb

kotizacija od        85,00 kn

MEDIJI

TISKARA TEAM PRINT       >

TISKARA S TRADICIJOM

Your details were sent successfully!

bottom of page